28 minut

17. října 2021

Obsah dílu

Indonésie: Nusa Penida — Čína: Po stopách Bruce Lee — Maďarsko: Perla Dunaje

Části dílu

00:59
Nusa Penida
    Venku máme podzim v plném proudu a tak si určitě užijete výlet do tropického ráje –⁠ míříme do Indonésie na ostrov Nusa Penida, který leží asi hodinu lodí od známého ostova Bali. Náš spolupracovník Jakub Freiwald nás vezme na tamní nejkrásnější pláže, vydáme se s ním i pod mořskou hladinu anebo do podzemního hinduistického chrámu. A představte si, že na ostrově je i jedna česká pekárna.
    10:35
    Po stopách Bruce Lee
      Herec a mistr bojových umění Bruce Lee bude hrát hlavní roli v další reportáži v naší pravidelné rubrice Objektiv osobně. Zpravodajka Barbora Šámalová se vydala po stopách tohoto slavného umělce v Hongkongu. Vezme nás třeba k základní škole, kam slavný bojovník chodil, nebo na místa, kde se natáčely filmové scény.
      19:20
      Perla Dunaje
        Říká se, že je to město, které léčí, chutná, překvapuje a hlavně –⁠ nikdy nenudí. Taková je Budapešť. Někdy se ji přezdívají také „Perla Dunaje“. Do hlavního města Maďarska se vypravíme v poslední reportáži. Město má prý takové kouzlo, že ať už vás při procházce kroky zavedou kamkoliv, tak vždycky narazíte na něco výjimečného. Křížem krážem se vydáme i v poslední reportáži.
        26:38
        Soutěž
          Jak se jmenoval herec a legenda bojových umění po jehož stopách jsme se dnes vydali v Hongkongu?A) Bruce McGeeB) Bruce McLeeC) Bruce Lee
          Přehrát celé video
          Stopáž29 minut
          Další díl
          24. října 2021

          Objektiv na sociálních sítích

          Napište nám