28 minut

16. srpna 2015

Obsah dílu

Indie: Země kontrastů — Německo: Objektiv osobně — Turecko: Istanbul — Mongolsko: Ulanbátar

Části dílu

01:10
Země kontrastů
    Je to země plná kontrastů – Indie. Místo, kam se vydáme v první reportáži. Její autorky Jarmila Štuková a Olga Šilhová jsou zkušené cestovatelky a jak se dozvíte, typický obraz, který se vybaví mnohým z nás, když se řekne Indie, není úplně jednoznačný. Ve své reportáži vám prozradí mnohé z historie Sikhtů.
    07:09
    Objektiv osobně
      Během léta se v Objektivu můžete dozvědět mimo jiné i to, jaká místa a proč mají rádi zpravodajové ČT. Martin Jonáš už několik let žije se svou rodinou v Berlíně. Co si na tomto městě oblíbil a proč? Tady je jeho stručná odpověď.
      10:29
      Istanbul
        Turecký Istanbul očima mladého spolupracovníka Objektivu Petra Srny vám nabídne další reportáž. Barevná tržiště, káva a čaj tolik typické pro tuhle metropoli. A jak se v Turecku žije Čechům, kteří se rozhodli, že se tam usadí? Co je na životě v Istanbulu baví a co naopak ne tak docela? Uvidíte v další reportáži.
        19:04
        Ulanbátar
          Během prázdnin pro vás na závěr Objektivu máme jednu z reportáží z bohatého archivu České televize. Dnes se můžete podívat na reportáž bývalého spolupracovníka Objektivu Martina Nováka. Před více než 10 lety natáčel v mongolském Ulanbátaru. Chvílemi budete mít pocit, že možná spíš než autem za reportáží vyrazil vesmírnou raketou.
          25:26
          Soutěž
            Přehrát celé video
            Stopáž32 minut
            Další díl
            23. srpna 2015

            Objektiv na sociálních sítích

            Napište nám