iVysílání

stránky pořadu
Premiéra:
14. 10. 2018
09:50 na ČT1

1 2 3 4 5

5 hlasů
40152
zhlédnutí

Polopatě

Ovocná vína — Jak zatopit v krbu — Jak se vyznat v kávovarech — Vrby — Víno z bezinek — Podzimní hnojení — Čaje pro posílení organismu — Ze starého nové — Stáčení ovocného vína

49 min | další Magazíny »

upozorňovat

do playlistu

Přehrávač videa

Načítám přehrávač...

přehrát vše

  • Ovocná vína

    1:42 do playlistu

    Ovocná vína
    Každý výrobce ovocných vín vám řekne, že je nepřipravuje jako náhražku vín révových, ale jako plnohodnotný nápoj, který má své přednosti a svou vlastní chuť i aroma. Dnes se dozvíte, jak si připravit víno z pravých trnek a z bezinek.

  • Jak zatopit v krbu

    6:34 do playlistu

    Jak zatopit v krbu
    Zima se pomalu blíží a je načase si pořádně zatopit. Pro ty, co mají doma krb, ukážeme, jak v něm správně rozdělat oheň, aby si za jeho praskání mohli užívat pohodové zimní večery.

  • Výherci soutěže
  • Jak se vyznat v kávovarech

    10:23 do playlistu

    Jak se vyznat v kávovarech
    Existuje velké množství typů přípravy kávy a také množství různých kávovarů, ve kterých může být pro neznalého člověka velmi těžké se vyznat. My vám s tím pomůžeme.

  • Vrby

    16:01 do playlistu

    Vrby
    Vrba má své místo v lidových pověstech, pohádkách, ale i jako užitková dřevina nebo okrasná rostlina na zahradě. Dana Makrlíková vám dnes představí její různé druhy.

  • Soutěž
  • Víno z bezinek

    21:49 do playlistu

    Víno z bezinek
    Bude po tom trnkovém dalším, které si dnes připravíme.

  • Podzimní hnojení

    26:37 do playlistu

    Podzimní hnojení
    Pokud vám připadá podzimní hnojení zbytečné, věřte, že tomu tak není. Přípravou půdy na podzim si ulehčíte práci na jaře a dočkáte se pak bohatých květů a plodů.

  • Čaje pro posílení organismu

    31:33 do playlistu

    Čaje pro posílení organismu
    Čaj se pije zhruba dva tisíce let a je po vodě druhým nejčastěji konzumovaným nápojem. Zelený čaj se popíjí pro své ochlazující účinky hlavně v létě, černé a červené čaje zase tělo zahřívají a hodí se pro chladné dny. Dozvíte se, jak je vybrat a čím je doplnit.

  • Soutěž
  • Ze starého nové

    37:25 do playlistu

    Ze starého nové
    Nad starou věcí často mávnete rukou a bez váhání letí do koše. Jenže s trochou šikovnosti z ní jde udělat designový kousek. Máme pro vás pár inspirací, jak ze starého udělat nové.

  • Stáčení ovocného vína

    43:35 do playlistu

    Stáčení ovocného vína
    Máme založené trnkové i bezinkové víno a na závěr si ukážeme další kroky, odležení, stáčení a degustaci.

Přehrát vše

Související