iVysílání

stránky pořadu
Premiéra:
1. 4. 2016
18:25 na ČT1

1 2 3 4 5

20 hlasů
57408
zhlédnutí

Deník Dity P.

(II. řada)

Když jím za dva

Originální kuchařská show

27 min | další Seriály »

upozorňovat

do playlistu

Přehrávač videa

Načítám přehrávač...
odkaz na video zhasnout pomoc zvukový popis

přehrát vše

  • Těstoviny s ricottou, citronovou kůrou a tymiánem

    1:41 do playlistu

    Těstoviny s ricottou, citronovou kůrou a tymiánem
    4 porce Příprava: 10 minut; vaření: 10–15 min 400 g těstovin linguine 300 g čerstvé ricotty 2 lžíce olivového oleje 1 stroužek česneku, prolisovaný kůra z 1 biocitronu 4 lžíce citronové šťávy sůl hrst lístků čerstvého tymiánu + na ozdobu 50 g parmazánu, nastrouhaného + na ozdobu

  • Marinovaný grilovaný losos

    5:42 do playlistu

    Marinovaný grilovaný losos
    4–6 porcí Příprava: 20 minut; marinování: 1 hodina; grilování: 10–15 minut 2 kusy čerstvé citronové trávy 50 ml sójové omáčky 2 hrsti listů čerstvého koriandru + na ozdobu kousek čerstvého zázvoru o velikosti palce, nastrouhaný 4 stroužky česneku, prolisované 1 velký filet z lososa (asi 1 kg) 4 lžíce medu 1 červená chilli paprička, očištěná a nasekaná najemno 2 jarní cibulky, nakrájené na tenká kolečka 2 limety, rozpůlené zelený salát k podávání

  • Dort Mississippi

    12:35 do playlistu

    Dort Mississippi
    Na 10 porcí Příprava: 45 minut; pečení: 55 minut; chlazení: přes noc + 30 minut Na korpus 70 g másla, rozpuštěného + na vymazání 40 sušenek Oreo (430 g) Na čokoládové těsto 170 g kvalitní hořké čokolády 60 g másla 1 lžíce kakaa holandského typu špetka soli 1 lžíce vanilkového extraktu 6 větších vajec, pokojové teploty, žloutky a bílky zvlášť 100 g tmavého cukru 100 g krupicového cukru Na čokoládový pudink 150 g krupicového cukru 40 g kakaa holandského typu 40 g kukuřičného škrobu špetka soli 4 žloutky 620 ml plnotučného mléka 40 g másla 90 g kvalitní hořké čokolády, nasekané 2 lžičky vanilkového extraktu Na ozdobu 300 ml smetany ke šlehání 3 lžíce krupicového cukru

Přehrát vše

Související