iVysílání

stránky pořadu
Premiéra:
25. 3. 2016
18:25 na ČT1

1 2 3 4 5

26 hlasů
58476
zhlédnutí

Deník Dity P.

(II. řada)

Hnízdění

Originální kuchařská show

26 min | další Seriály »

upozorňovat

do playlistu

Přehrávač videa

Načítám přehrávač...
odkaz na video zhasnout pomoc zvukový popis

přehrát vše

  • Pomalu pečená vepřová plec

    3:01 do playlistu

    Pomalu pečená vepřová plec
    8–10 porcí Příprava: 20 minut; pečení: 6 hodin 3 kg vepřové plece s kůží 2 lžíce drceného kmínu 1 lžička čerstvě mletého černého pepře 3 lžičky soli 2 lžíce olivového oleje 11⁄2 kg malých pevných brambor 8 stroužků česneku ve slupce 1 velká cibule, oloupaná, nakrájená na klínky 2 mrkve, očištěné, nakrájené na větší kusy 3 petržele, očištěné, nakrájené na větší kusy několik snítek čerstvého tymiánu 2 lžíce olivového oleje sůl a čerstvě mletý pepř 11⁄2 lžíce hladké mouky 250–300 ml kuřecího vývaru + na podlití čerstvě mletý pepř na ozdobu

  • Sulc

    11:06 do playlistu

    Sulc
    4–6 porcí Příprava: 30 minut; vaření: 21⁄2–3 hodiny; odležení: několik hodin 2 vepřové nožičky 1 vepřové koleno 1 cibule, oloupaná, v celku 3 bobkové listy 10 kuliček černého pepře 8 kuliček nového koření sůl 1 lžíce octa čerstvá majoránka na ozdobu K podávání: nadrobno nakrájená cibule, ocet, čerstvě mletý pepř a chleba

  • Karbanátky

    17:08 do playlistu

    Karbanátky
    4–6 porcí Příprava: 25 minut; smažení: 15 minut 450 g mletého libového vepřového masa 300 g mletého tučného vepřového masa 150 g mletého hovězího ořechu 11⁄2 housky, nakrájené na kostičky 100 ml mléka na namočení housky 1⁄2 cibule, nadrobno nakrájená 1 velké vejce 1 stroužek česneku, prolisovaný 1 lžička drceného kmínu 1 lžíce soli čerstvě mletý pepř rostlinný olej na smažení

Přehrát vše

Související