iVysílání

stránky pořadu
Premiéra:
6. 12. 2013
18:25 na ČT1

1 2 3 4 5

48 hlasů
111320
zhlédnutí

Deník Dity P.

(I. řada)

Paříž

Za jeden víkend v Paříži překoná Dita závratě a vyjede na Eiffelovku - pak se vrhne na francouzskou kuchyň. Přímo ve městě lásky.

25 min | další Seriály »

upozorňovat

do playlistu

Přehrávač videa

Načítám přehrávač...

přehrát vše

  • Hovězí po burgundsku

    2:27 do playlistu

    Hovězí po burgundsku
    Pro 6 osob: 3 lžíce olivového oleje 150 g libovější slaniny, nakrájené na kostičky 1 mrkev, nakrájená na kolečka 1 velká cibule, nakrájená nadrobno 3 stroužky česneku, nakrájené na tenké plátky 3 lžíce hladké mouky sůl a čerstvě namletý pepř 1 a 1/2 kg hovězího zadního, nakrájeného na větší kostky 2 lžíce rajčatového protlaku 750 ml silného červeného vína (burgundské, Côte du Rhône) 300 ml hovězího vývaru 1 bobkový list a 3 snítky tymiánu, svázané nití 30 g másla + na zjemnění omáčky 20 malých cibulek nebo šalotek, oloupaných 250 g malých žampionů, omytých a osušených

  • Croque-monsieur a salát s medovo-hořčičnou zálivkou

    10:06 do playlistu

    Croque-monsieur a salát s medovo-hořčičnou zálivkou
    Pro 2 osoby: 1 lžíce másla + na opečení chleba 1 lžíce hladké mouky 190 ml mléka špetka strouhaného muškátového oříšku sůl a čerstvě namletý pepř 2 lžíce parmazánu 200 g gruyeru nebo ementálu, nastrouhaného 4 krajíce chleba, francouzského, italského nebo toustového dijonská hořčice na namazání chlebů 6 plátků šunky od kosti Salát pro 4 osoby: 4 lžíce olivového oleje 2 lžíce citronové šťávy 2 lžičky dijonské hořčice 1 lžíce medu 200 g mladých lístků zelených salátů sůl a čerstvě namletý pepř čerstvá bageta k podávání

  • Crème brûlée s bobkovým listem

    16:05 do playlistu

    Crème brûlée s bobkovým listem
    Pro 8 osob: 500 ml plnotučného mléka 500 ml smetany ke šlehání 8 čerstvých bobkových listů 1 vanilkový lusk, rozpůlený a vyškrabaný 3 velká vejce 5 žloutků z velkých vajec 175 g krupicového cukru + 25 g na posypání povrchu krému špetka soli

Přehrát vše

Související