iVysílání

stránky pořadu
Premiéra:
22. 11. 2013
18:25 na ČT1

1 2 3 4 5

29 hlasů
68542
zhlédnutí

Deník Dity P.

(I. řada)

Na rybách

Jídlo začíná úlovkem, ač na to trochu zapomínáme. Dita je tedy u toho, když její táta, bratr a synovec chytají ryby. A hned pak jim úlovky uvaří.

25 min | další Seriály »

upozorňovat

do playlistu

Přehrávač videa

Načítám přehrávač...

přehrát vše

  • Dýňová polévka a dýňová polévka s kokosovým mlékem

    2:13 do playlistu

    Dýňová polévka a dýňová polévka s kokosovým mlékem
    Dýňová polévka Pro 4 osoby: 1 středně velká dýně Hokkaido 3 lžíce olivového oleje 2 cibule, nakrájené nadrobno 1 l zeleninového vývaru kousek čerstvého zázvoru, oloupaný sůl a čerstvě namletý pepř zakysaná smetana k podávání Dýňová polévka s kokosovým mlékem Pro 4 osoby: 1 lžíce červené kari pasty 1 středně velká dýně Hokkaido 350 ml kokosového mléka sůl podle chutě chili paprička, nasekaná

  • Makrelová pomazánka

    7:23 do playlistu

    Makrelová pomazánka
    Pro 6 osob: 3 jarní cibulky, nakrájené nadrobno 1 makrela 1/2 lžíce dijonské hořčice šťáva z 1/2 citron sůl a čerstvě namletý pepř podle chuti 300 g krémového smetanového sýra

  • Candát s máslovou pěnou

    12:47 do playlistu

    Candát s máslovou pěnou
    Pro 4 osoby: 4 filety z candáta a 150 g mořská sůl 1 mrkev, očištěná a rozpůlená 1 petržel, očištěná a rozpůlená 1 celeru, oloupaná a nakrájená na čtvrtky 1 snítka tymiánu 2 bobkové listy 10 kuliček pepře 1 lžíce bílého vinného octa Máslovo-šalotková pěna: 1 lžíce červeného vinného octa 50 ml muškátového vína 4 šalotky nebo svazek jarní cibulky, nakrájené najemno lžíce vody 250 g másla kolečka citronu k podávání

  • Pstruh s bylinkami

    17:36 do playlistu

    Pstruh s bylinkami
    Pro 2 osoby: 2 pstruzi sůl hrst pažitky a hladkolisté petrželky 1/2 stroužku česneku, nakrájeného nadrobno 3 lžíce másla citronová kůra z 1 citronu plátky citronu na vyložení pekáče 2 lžíce olivového oleje

Přehrát vše

Související