iVysílání

stránky pořadu
Premiéra:
11. 10. 2013
19:25 na ČT1

1 2 3 4 5

37 hlasů
67755
zhlédnutí

Deník Dity P.

(I. řada)

Zavařování

Jak si zavařit léto, předvede Dita na chalupě s plným košem darovaných okurek. Vařit bude také domácí jahodový džem, skvělá hrušková povidla a originální cibulovou marmeládu.

25 min | další Seriály »

upozorňovat

do playlistu

Přehrávač videa

Načítám přehrávač...

přehrát vše

  • Cibulová marmeláda

    2:50 do playlistu

    Cibulová marmeláda
    Na 3 sklenice o objemu 500 ml: 2 kg červené cibule 4 stroužky česneku 140 g másla 4 lžíce olivového oleje 140 g hnědého cukru 1 lžíce čerstvých tymiánových lístků sůl a čerstvě namletý pepř 750 ml červeného vína 350 ml červeného vinného octa 200 ml portského vína

  • Hrušková povidla

    7:19 do playlistu

    Hrušková povidla
    Na 4 sklenice o objemu 300 ml: 2 kg hrušek, zbavených jádřinců, napůl oloupaných, nakrájených na kousky 200 g krupicového cukru šťáva ze 4 citrónů 3 hřebíčky

  • Nakládané okurky

    12:56 do playlistu

    Nakládané okurky
    Na 8 sklenic o objemu 750 ml: 1¾ l vody 250 g cukru 80 g soli 500 ml octa 3 kg okurek nakládaček Do každé sklenice: 4 kolečka cibule 2 kolečka mrkve 10 hořčičných semínek 3 kuličky pepře 1 bobkový list 2 kuličky nového koření kopr, čerstvý

  • Jahodový džem s vanilkou

    18:36 do playlistu

    Jahodový džem s vanilkou
    Na 1 l džemu: 1 kg jahod, zbavených stopek, rozpůlených a omytých 1 lžíce vody 1 vanilkový lusk 1 kg krupicového cukru 125 ml citrónové šťávy

Přehrát vše

Související