iVysílání

stránky pořadu
Premiéra:
24. 6. 2016
18:25 na ČT1

1 2 3 4 5

65 hlasů
89063
zhlédnutí

Deník Dity P.

(II. řada)

Pod stanem

Originální kuchařská show

25 min | další Seriály »

upozorňovat

do playlistu

Přehrávač videa

Načítám přehrávač...
odkaz na video zhasnout pomoc zvukový popis

přehrát vše

  • Rýžová kaše s malinovým džemem

    3:15 do playlistu

    Rýžová kaše s malinovým džemem
    4 porce Příprava: 20 minut; Vaření: 35 minut 150 g rýže 250 ml mléka 50 g krupicového cukru špetka soli semínka z 1⁄2 vanilkového lusku 1 vejce, prošlehané 1 lžíce másla Na malinový džem 300 g malin + na ozdobu 100 g krupicového cukru 1⁄2 lžíce citronové šťávy

  • Topinky s tuňákovou pomazánkou a vejcem

    9:49 do playlistu

    Topinky s tuňákovou pomazánkou a vejcem
    2–4 porce Příprava: 30 minut 340 g tuňáka v olivovém oleji 50 g majonézy šťáva z 1⁄2 citronu 50 g krémového sýra 1 cibule, nasekaná nadrobno 1 lžíce kaparů sůl a čerstvě mletý pepř 2 vejce rukola na ozdobu 4 plátky chleba Na bylinkovou zálivku 1⁄2 lžíce nasekané bazalky 1⁄2 lžíce nasekaného koriandru 1⁄2 lžíce nasekané petrželky 3 lžíce olivového oleje 1 lžička balzamikového octa sůl a čerstvě mletý pepř

  • Vejce v rajčatové omáčce s fazolemi

    14:50 do playlistu

    Vejce v rajčatové omáčce s fazolemi
    4 porce Příprava: 50–55 minut 2 lžíce olivového oleje 1 velká cibule, nakrájená na tenké plátky 3 stroužky česneku, nakrájené na tenké plátky 170 g pancetty nebo slaniny, nakrájené na kostky 1 červená chilli paprička, nakrájená na tenké plátky, zbavená semínek 2 lžičky uzené papriky lístky ze 4 snítek čerstvého oregana + na ozdobu 2x 400g konzerva cherry rajčat sůl a čerstvě mletý pepř 400g konzerva fazolí borlotti nebo cannellini, scezených a opláchnutých 4 vejce 120 g feta sýra indiánský chleba k podávání

Přehrát vše

Související