15 minut

21. ledna 2012

Obsah dílu

Zpětné zrcátko — Linka důvěry: Domácí násilí — Miniparlament: První pomoc — Zprávičky od vás: Jáchymov

Části dílu

00:44
Zpětné zrcátko
    Tentokrát vám ve Zpětném zrcátku spolu s Petrem Kopeckým uděláme radost těmito tématy: zápisy prvňáčků, nové písmo, hrbení školáků, Zlaté globy, vykopávky v Čelákovicích a oprava orloje.
    03:07
    Linka důvěry: Domácí násilí
      Seriál o lince důvěry, kterou provozuje Dětské krizové centrum, pokračuje dalším dílem. Tentokrát se dozvíme, co dělat v případě, že ve vaší rodině nebo v rodině vašich kamarádů dochází k domácímu násilí. To nejpodstatnější ve všech podobných situacích ale je, nebát se o tom říct někomu důvěryhodnému. Reportáž připravila Veronika Sobková.
      06:31
      Miniparlament: První pomoc
        Dáváte na facebook, co vás napadne, a svoje nové kamarády příliš neprověřujete? Nebo jste naopak na svoje soukromí opatrní? Devítiletá Natálka z Rokycan navrhuje v Miniparlamentu, aby do škol chodili počítačoví experti debatovat s dětmi o nástrahách internetu. Pojďme se podívat, kolik přesvědčí kolegů a diváků ve studiu, a zda bude mít tím pádem šanci natočit si o svém tématu reportáž do Zpráviček. Chtěli byste se u vás ve škole účastnit takovýchto debat?
        10:48
        Zprávičky od vás: Jáchymov
          Máme velkou radost, že vám můžeme představit naše další šikovné přispěvatele! Do projektu Zprávičky od vás se nově zapojila Základní škola Marie Curie Sklodowské z Jáchymova. V první reportáži se nám nejen představí, ale také předvedou, jak natočili v akci štáb České televize.
          13:38
          Soutěž
            Přehrát celé video
            Stopáž16 minut
            Další díl
            28. ledna 2012

            Přehled dílů

             

            Zprávičky na sociálních sítích

            Napište nám