27 minut
Auto Moto Styl

19. září 2009

Obsah dílu

Roadlook – Suzuki Swift Sport — Preview - Honda City a Aixam — Bezpečnost - 1. pomoc 10. díl — Preview - Honda City a Aixam — Soutěž

Části dílu

01:24
Roadlook – Suzuki Swift Sport
    Jeli jste někdy v motokáře? Pokud ano, možná si vybavujete, jaká je s ní zábava. Docela podobné zážitky však najdete i za volantem poněkud dospělejšího vozu. Suzuki Swift Sport je totiž taková malá městská motokára pro všechny chlapy, kteří mají rádi motokáry. Myslíte si, že jsme se zbláznili? Podívejte se na Roadlook a pochopíte.
    12:18
    Preview - Honda City a Aixam
      Co dalšího se nabízí v segmentu malých vozů? Do těchto končin přivál svěží vítr z Japonska nový malý sedan. Jmenuje se Honda City a podle jména byste jej možná tipovali na zdatné městské malé vozítko, které mimo město moc excelovat nebude. Chyba lávky!
      15:45
      Bezpečnost - 1. pomoc 10. díl
        Rubrika První pomoc po prázdninové pauze dospěla ke svému konci a zbývá nám už jen závěrečné shrnutí. Pokud vám paměť slouží trochu hůř a nepamatujete si předchozí díly, můžete si je všechny pustit na ivysílání České televize. Nepřijdete tak ani o Lucku Horáčkovou, ani o profi záchranáře Aleše Rubka. Samozřejmě pro vás připravujeme další seriály o bezpečnosti. Ale o tom až někdy příště.
        20:01
        Preview - Honda City a Aixam
          Nakonec si pustíme jednu perličku. Nejmenší a nejlevnější auto z dnešní nabídky. Je poněkud předražený na svou velikost a vlastně i kvalitu. Má však jednu obrovskou výhodu. Můžete ho řídit od 15ti let!! Že neznáte takové auto? Tak se podívejte na druhé Preview - Aixam Scouty-R. Možná budete chtít být zase puberťák a lovit v něm své první lásky.
          24:18
          Soutěž
            Přehrát celé video
            Stopáž27 minut
            Další díl
            3. října 2009

            Auto Moto Styl na sociálních sítích

            Napište nám