23 minut
Auto Moto Styl

4. února 2012

Obsah dílu

Test – Škoda Citigo — Novinka – Honda Jazz Hybrid — Test – Suzuki Swift 4x4

Části dílu

01:10
Muzeum sportovních vozidel - 1.část
    02:23
    Test - Škoda Citigo
      Škoda se s novým Citigo vrhla po hlavě do segmentu malých aut. Vedle zavedených značek z Francie a Korei má dost těžkou výchozí pozici. Je sice malé a v základu i levné, ale příplatky vyženou cenu hodně vysoko. Pak se nejenže ztrácí veškeré výhody vůči ostatním autům kategorie, ale dokonce leze do zelí své ne o mnoho větší sestře Fabii. Přesně tak - právě vedle Fabie by mohlo Citigo trochu ztrácet smysl. Takže jaké má trumfy k tomu, přesvědčit zákazníky, aby si místo Fabie k již vlastněnému Superbu pořídili Citigo? Co třeba terénní schopnosti? Nebo snad umí létat? I na tohle se pokusí najít odpověď Libor v testu Škody Citigo.
      11:15
      Muzeum sportovních aut - 2.část
        12:43
        Novinka – Honda Jazz Hybrid
          Schválně, kolik z našich diváků jezdí hybridem? Asi vás moc nebude. To bylo argumentů ze strany prodejců, když se hybridy objevily na trhu. A dnes je všechno jinak. Hybridy tvoří jen pár procent všech prodejů u nás a vpodstatě už se to asi do příchodu elektromobilů moc nezmění. Důvodů je několik. Vysoká cena, provozní náklady vpodstatě srovnatelné s klasickými diesely a nejistá životnost akumulátorů. Jenže ani v tomhle případě to není tak černobílé. Honda Jazz Hybrid je tak trochu vyjímkou. Náklady na pořízení stlačila na úroveň klasických verzí s vysokou výbavou a díky tomu se stala nejdostupnějším hybridem na trhu, pomineme-li akční nabídky na CR-Z. Navíc v sobě kloubí praktičnost malého MPV s geny sportovní značky z Japonska. Co dalšího nabídne se dozvíte v Novince.
          16:07
          Muzeum sportovních aut- 3.část
            17:10
            Test – Suzuki Swift 4x4
              Máte rádi malá auta, ale potřebujete v zimě často na hory nebo jen prostě chcete mít v záloze pohon všech kol? V téhle kategorii moc na výběr není. Řešením by mohl být Suzuki Swift 4x4. Sviště už jsme jednou testovali a rozhodně je to jedno z mála aut, které nás v téhle kategorii baví. Jak na tom bude tenhle lehkonohý pseudoteréňák se dozvíte od Petra. Ale nebude jej testovat někde na zmrzlých polích v českých kotlinách. Swift dostane pořádně do těla na zasněžených rakouských pláních na úpatí Alpských vrcholků.
              21:10
              Soutěž
                Přehrát celé video
                Stopáž23 minut
                Další díl
                18. února 2012

                Auto Moto Styl na sociálních sítích

                Napište nám