18+
27 minut
Q

14. února 2012

Obsah dílu

Etnosexualis

Části dílu

00:51
Úvod
    V našem seriálu se na téma sexuality podíváme úhlem pohledu několika různých kultur - a tedy skrz několik různých názorů na to, co lze v lásce, sexu a vztazích mezi lidmi vlastně v dnešním věku považovat za normální.
    01:17
    Etnosexualis
      V dnešní, úvodní části, prozkoumáme především vše, co souvisí se sbližováním dvou lidí. Zpovídali jsme několik párů i jednotlivců, kteří mohou na téma, co je vlastně v otázce seznamování normální, nahlížet s velkým nadhledem.
      07:13
      Cestovatel
        10:30
        Seznámení
          16:00
          Report
            A můžete se těšit i na první část miniseriálu, v němž jsme se rozhodli zmapovat nejoblíbenější české queer kluby i významnější taneční akce a párty a představit jejich dramaturgii, typické návštěvníky i plány do budoucna. A protože je otevřený teprve pár měsíců, navštívíme jako první pražský klub ON.
            19:05
            Art
              Dále vás čeká nekompromisní interpretace známého textu Markýze de Sadé, kterou uvedlo zatím neznámé uskupení Lachende Bestien v Eliadově knihovně Divadla Na zábradlí. Jde o jejich první inscenaci a nutno říct, že si v představení "120 dnů svobody" s podtitulem "V každém člověku dříme prase" servítky nebrali. Proč? Uvidíte v dnešním Q. jinak doplňme, že soubor s poněkud ironickým názvem tvoří především letošní absolventi KALD DAMU sdružení kolem tvůrčí a režisérské dvojice Michal Hába a Šimon Spišák.
              Přehrát celé video
              Stopáž27 minut
              Další díl
              21. února 2012

              Q na sociálních sítích

              Napište nám