23 minut

Chodská

Obsah dílu

Pálenec — Zelné placky — Postřekovské ledvinky — Chodské koláče

Části dílu

02:39
Chodské koláče
    09:26
    Pálenec
      10:25
      Zelné placky
        14:06
        Pálenec 2.část
          14:36
          Chodské koláče 2.část
            18:01
            Postřekovské ledvinky
              Přehrát celé video

              Recepty

              Stopáž23 minut
              Další díl
              Středověká

              Přehled dílů

              731 dostupných
              Stopáž25 minut

              Jarní menu Josefa Maršálka

              Tvarohový jahodový koláč s drobenkou — Šátečky s chřestem a sýrem — Scones s rebarborovým kompotem

              13. 4. 2024 na ČT1
              Stopáž26 minut

              Kachní menu

              Kaldoun — Kachní prsa s bramborovo-dýňovým pyré, šalotka s řepou — Salát z blanšírované kapusty s trhaným masem ze stehen

              6. 4. 2024 na ČT1
              Stopáž26 minut

              Velikonoční menu

              Vajíčková pomazánka s ředkvičkami a rukolou, celozrnné bulky — Králičí rolka s pražskou nádivkou a mladou zeleninou — Zeleninový krém s bramborovým hnízdem se sázeným vejcem

              30. 3. 2024 na ČT1
              Stopáž26 minut

              Jehněčí menu

              Pečené jehněčí koleno na víně s bramborovou kaší a česnekem — Jehněčí řízky s celerovou kaší — Jehněčí kebab s jarní zeleninkou

              23. 3. 2024 na ČT1
              Stopáž25 minut

              Česká klasika v moderním pojetí II

              Šunka v petrželi — Dršťková polévka — Pečený bůček s kmínem a fenyklem, dušené špičaté zelí s cibulí a fenyklem a bramborovo-škvarkové knedlíčky — Nakládaná zelenina podle Pavla Mareše

              16. 3. 2024 na ČT1
              Stopáž25 minut

              Masové speciality na chlebu

              Sekaná se zeleninou — Trhaná vepřová plec — Rolované vepřové koleno na víně

              9. 3. 2024 na ČT1
              Stopáž26 minut

              Česká klasika v moderním pojetí

              Krémová čočková polévka se zastřeným vejcem a vypečenou slaninou — Svíčková — Jehněčí holandský řízek

              2. 3. 2024 na ČT1
              Stopáž26 minut

              Sladké i slané recepty Pepy Maršálka

              Perník s melasou a medem — Beignets s muškátovým oříškem a vanilkou — Tarte flambée s kyselým zelím a slaninou

              24. 2. 2024 na ČT1
              Stopáž25 minut

              Inspirace z kuchařské olympiády

              Marinovaný candát, petrželová sedlina, kreveta, rybí velouté a topinamburové pyré — Hovězí roštěná, bramborové rösti s lanýžem, hovězí jazyk, marinovaný celer, brokolice s čirokem, hovězí glazé

              17. 2. 2024 na ČT1
              Stopáž26 minut

              Valentýnské pochoutky VI

              Variace krevetových koktejlů s rajčatovou a majonézovou omáčkou, listy křupavých salátů a křupavou bagetou — Pečená křepelčí prsíčka s listovým špenátem, mačkanými bramborami s petrželkou v křupavém těstě, doplněné zeleninou, kaštany a silnou šťávou — Dezert do skleničky

              10. 2. 2024 na ČT1

              Kluci v akci na sociálních sítích

              Napište nám