JÍST A ŽÍT

Kateřina Winterová

To nejlepší, co jsem se za pět let naučila v pořadu Herbář a co lze snadno aplikovat i do dnešního hektického života.

Držíte v ruce knihu, která vznikala s chutí k jídlu, k objevování receptů a původu surovin a s láskou k přírodě. Bez přírody by nebyla radost na Zemi. „Zemi nedědíme po předcích, nýbrž si ji jen vypůjčujeme od našich dětí,” řekl Antoine de Saint-Exupéry. Moje první autorská kuchařka si klade za cíl jednoduchou věc – jíst a žít přirozeně. Je to taková normální moderní herbářová kuchařka na dalších 100 let. Zdravá krajina, zdravé suroviny, zdravé recepty a zdraví lidé. To je filozofie nového pořadu Herbář i této knihy. Vařit podle ní dokáže každý druhý. Jíst a žít podle ní můžeme zvládnout všichni. A chutnat bude i celoživotním kuřákům a zapřisáhlým odpůrcům takzvaného zdravého životního stylu.

Dobrou chuť Vám přeje Vaše Kateřina.

 

Dostupnost: skladem

499,- Kč s DPH

ksDo košíku

Podrobný popis

Vázaná, formát 220 x 260 mm, 256 stran.

 

 

Aktuality

Provoněné Kavčí hory na křtu knihy Když hvězdy vaří…

Když vaří Jiřina Bohdalová, je to záruka dobrého jídla. A když své recepty navíc křtí v nové knize, je to i záruka dobré společnosti. Nejinak tomu bylo 12. prosince 2018 v odpoledních hodinách na Kavčích horách. Jiřina Bohdalová vydala před několika dny v Edici České televize kuchařku Když hvězdy vaří. Kniha vychází z pořadu Hobby naší doby, kam si paní Jiřina zve kolegy a různé osobnosti, které ji a diváky seznámí se svým oblíbeným receptem. Z nich herečka vybrala více než osmdesát postupů na dobrá jídla od bezmála padesáti kolegů z umělecké branže.

Doporučujeme