Vyprávěj – kompletní vydání seriálu

Zalistujte rodinným albem rodiny Dvořákových od šedesátých let až po současnost.

 

1. řada            26x52 min. (8 DVD)

Jak se žilo v šedesátých letech? Sověti úspěšně vysílají člověka do vesmíru, na Západě probíhá Beatlemanie, přichází srpen 68, ve volbách opět vyhrávají komunisté...

 

2. řada            16 x 52 min. (4 DVD)

Do osudu hrdinů zasahují události let sedmdesátých. Desítka stála dvě sedmdesát a televize chrlila estrády, aby všichni ve smíchu a při pivu zapomněli, že žijí v nesvobodné době…

 

3. řada           26x52 min. (8 DVD)

S rodinou Dvořákovou prožijeme období tuhé normalizace, ale i uvolněnou „popovou éru“ let osmdesátých, plnou céček, ramenních vycpávek a plísňových kalhot.

 

4. řada            16 x 52 min. (5 DVD)

Na konci 80. let dochází k řadě změn, z nichž ta nejvýznamnější - sametová revoluce, zásadně ovlivní životy všech postav oblíbeného seriálu.

 

Bonusová řada Osudy        9 x 52 min. (3 DVD)

V bonusové řadě Dvořákovi ustupují do pozadí a hlavní roli přebírají Matěj, Iveta, Hynek a další „nenápadní hrdinové“ s nejasnými osudy.

 

5. řada            22 x 52 min. (6 DVD)

Po období revolučního opojení přichází realita let devadesátých. Jak se v závěrečné řadě vyrovnají naši hrdinové s nově nabytou svobodou?

Dostupnost: skladem

2 199,- Kč s DPH

ksDo košíku

Podrobný popis

34 DVD obsahují:

Skryté titulky pro neslyšící

Zvukový popis pro zrakově postižené (řada III., IV., V. a bonusová řada)

Aktuality

Provoněné Kavčí hory na křtu knihy Když hvězdy vaří…

Když vaří Jiřina Bohdalová, je to záruka dobrého jídla. A když své recepty navíc křtí v nové knize, je to i záruka dobré společnosti. Nejinak tomu bylo 12. prosince 2018 v odpoledních hodinách na Kavčích horách. Jiřina Bohdalová vydala před několika dny v Edici České televize kuchařku Když hvězdy vaří. Kniha vychází z pořadu Hobby naší doby, kam si paní Jiřina zve kolegy a různé osobnosti, které ji a diváky seznámí se svým oblíbeným receptem. Z nich herečka vybrala více než osmdesát postupů na dobrá jídla od bezmála padesáti kolegů z umělecké branže.