Duety finišují: Dnes se rozhodne o Králi a Královně

Praha – Souboj známých osobnostní a profesionálních zpěváků o titul Král a Královna Duetů vrcholí dnes večer od 20:00 na ČT1. Své finálové duety zazpívají poslední dva soutěžní páry – Simona Postlerová s Petrem Kolářem a Vojtěch Bernatský s Petrou Janů. Během přímého přenosu pěvecké show Když hvězdy zpívají… čeká diváky také překvapení v podání moderátorské dvojice Tereza Kostková a Aleš Háma.

Finálové páry předvedou své nejoblíbenější duety v pomalém a rychlém tempu a poté píseň, která vyjadřuje jejich vztah.

Simona Postlerová a Petr Kolář zazpívají v pomalém tempu rock Hlupák váhá (Katapult), v rychlém tempu swing Can´t buy me love (Beatles) a třetí v pořadí bude soul Ze známých důvodů.

Vojtěch Bernatský a Petra Janů zazpívají v pomalém tempu Párkrát mlčet z muzikálu Fantom opery, v rychlém tempu soul Sedmkrát (Blackmilk) a jejich třetí písní bude balada Jednou nebe zavolá (Petr Kolář).

Třešinkou na posledním kole bude zpívání stejného duetu – legendárního hitu Tam za vodou v rákosí – oběma hvězdnými páry.

S diváky se také společně rozloučí vánoční písní všech šest párů, které do finále Duetů nepostoupily - Daniel Rous a Marcela Březinová, Ester Janečková a Kamil Střihavka, Jaromír Nosek a Jitka Zelenková, Pavel Zedníček a Radka Fišarová, Zuzana Jandová a Petr Kotvald, Jana Boušková a Tomáš Trapl.

Ohlédnout se za pěveckou show, která divákům ČT zpříjemňovala podzimní sobotní večery, se naposledy můžete v neděli 20. prosince (od 18:35 na ČT1) v pořadu Duety… kolem dokola. Informace, fotografie a vše, co vás zajímá o Duetech, najdete ale stále na webovém speciálu.

Vydáno pod