Zpravodajství Brno

Starosta Krásný: Ve Starém Lískovci na radnici korupce není

Velikost textu:

Brno - Starosta brněnské městské části Starý Lískovec Vladan Krásný (ODS) rezolutně popřel informace, že prošetřování korupční policie souvisí se zakázkami schválenými na radnici ve Starém Lískovci. Krásný tak reagoval na slova opozičního zastupitele a někdejšího starosty Petra Hudlíka (Nezávislí demokraté). Ten totiž včera prohlásil, že vyšetřování protikorupční policie, jehož existenci pro ČTK potvrdil i mluvčí útvaru Jaroslav Ibehej, se týká zakázek na zateplení panelových domů v této brněnské městské části.

Radnice městské části Brno - Starý Lískovec
Radnice městské části Brno - Starý Lískovec

"Nemůžu se k případu po dobu vyšetřování vyjadřovat, ale můžu rezolutně popřít, že se jedná o korupci ve Starém Lískovci, nebo že se v případu jedná o zateplení bytových domů. To je nesmysl," vyjádřil se dnes Krásný.

přehrát video
Reakce starosty Starého Lískovce Vladana Krásného (ODS)

Podle Krásného se jedná o mediální kampaň jeho politického odpůrce Petra Hudlíka. "Pan Hudlík postupuje podle pravidla zloděj křičí chyťte zloděje. Uvádí, že stavební firma u nás předražila hřiště, balkony nebo zateplení. To jsou nesmysly," vysvětlil Krásný s tím, že Hudlíkem zmiňovaná stavební společnost ve Starém Lískovci pouze zateplovala panelový dům v Labské ulici. "U toho ale pan Hudlík opomněl sdělit, že tato zakázka byla soutěžená a podepsaná ještě za jeho vlády," podivil se Krásný.

Krásný také dodal, že nejvíc ho v souvislosti se Starým Lískovcem na případu zaráží, jak je možné, že Hudlík má přístup k informacím ze spisu a sděluje je médiím.

Zdroj: ČT Brno

      Pokud chcete upozornit na chybu ve článku, označte chybný text a zmáčkněte Ctrl + Enter

      Hlavní zprávy

      Načítám...

      Ouha, data se nepodařilo načíst.