Zpravodajství Brno

Na festivalu Masters Of Rock zemřel mladý muž z Frýdeckomístecka

Velikost textu:

Vizovice - Šestadvacetiletý muž zemřel dnes odpoledne v areálu likérky ve Vizovicích, kde druhým dnem pokračuje festival Masters Of Rock. Mladík z Frýdeckomístecka byl nalezen v bezvědomí. Nejevil známky života, lékař tak již mohl pouze konstatovat smrt, řekla mluvčí krajské záchranné služby Hana Polešáková. Neštěstí vyšetřuje i policie.

Ilustrační foto
Ilustrační foto

Podle krajské policejní mluvčí Jany Macalíkové lékař předběžně jako příčinu úmrtí stanovil srdeční zástavu. "Muž si šel dost opilý lehnout i s přítelkyní, usnuli, on už se neprobudil," dodala Macalíková s tím, že na místě pracují i kriminalisté. Podle Polešákové byla nařízena pitva. Mladíka nejprve oživovala zdravotnická služba festivalu, stejně jako později profesionální zdravotníci ale úspěšná nebyla.

Po dlouhé době se tak dnes stala událost, při které utrpěl někdo z návštěvníků oblíbeného festivalu újmu na zdraví. Před dvěma lety utrpěl dvaačtyřicetiletý muž popáleniny druhého a třetího stupně na 25 procentech těla poté, co se přes vlajku, která byla na kovové tyči, dotkl elektrického vedení. V roce 2009 srazil mladou ženu na nechráněném železničním přejezdu poblíž likérky vlak a amputoval jí nohu.

Ještě o dva roky dříve vyšetřovala policie další vážné zranění fanouška metalu. Sedmatřicetiletý muž si tehdy zřejmě v opilosti lehl do vysoké trávy a usnul. Řidič traktoru sekající trávu tělo neviděl a muže přejel. Návštěvník byl s vážným poraněním dolních končetin převezen do nemocnice.

Zdroj: ČTK

      Pokud chcete upozornit na chybu ve článku, označte chybný text a zmáčkněte Ctrl + Enter

      Hlavní zprávy

      Načítám...

      Ouha, data se nepodařilo načíst.