Zpravodajství Brno

ČT24 vysílala z Brna

Velikost textu:
aktualizováno 15. 4. 2014 08:52

Brněnské studio České televize dnes přebírá část vysílání zpravodajského kanálu ČT24. Ve třech půlhodinových blocích poskytne na celostátním kanálu informace z jednání Ústavního soudu o bankovních poplatcích. V prvním bloku v 8:45 přinese přímý přenos z vyhlášení Ústavního soudu. Následovat bude kontinuální živé vysílání ze studia s rozhovory a vstupy k tomuto tématu.

Vysílání ČT 24 z Brna
Vysílání ČT 24 z Brna
Otevřít galerii
  • Vysílání ČT 24 z Brna zdroj: ČT Brno https://imgct24.ceskatelevize.cz/cache/140x78/article/default.jpg
  • Ústavní soud Brno autor: Bořivoj Hájek, zdroj: ČT Brno https://imgct24.ceskatelevize.cz/cache/140x78/article/default.jpg

Moderátorka Ivana Šmelová se poprvé přihlásila v 8:45 a uvedla vyhlášení nálezu Ústavního soudu, které ČT24 odvysílala živě. Ze studia se poté přihlásila ještě  v časech 9:30 – 10:00 a 10:30 – 11:00. Mezi hosty byli například Jan Krajíček z Ekonomicko-správní fakulty Masarykovy univerzity, soudce Ústavního soudu Jan Filip nebo náměstek ředitele České bankovní asociace Jan Matoušek.

Nálezy Ústavního soudu přenáší brněnské studio na obrazovky ČT běžně. Kontinuální moderované vysílání s hosty ve studiu, na telefonu i prostřednictvím živých vstupů kompletně odbavované z Brna mělo však dnes premiéru.

přehrát video
Vysílání ČT24 poprvé z brněnského studia

 


      Pokud chcete upozornit na chybu ve článku, označte chybný text a zmáčkněte Ctrl + Enter

      Hlavní zprávy

      Načítám...

      Ouha, data se nepodařilo načíst.