Kde jsem:

Tiskové zprávy — Média — Vše o ČT — Česká televize

Tiskový servis pro novináře

Tiskový servis pro novináře

  • Tiskové zprávy, programové plány, fotoservis, pozvánky
  • Zdroj dat sledovanosti:
    ATO – Nielsen Admosphere

21. 5. 2015

Turnaj velké čtyřky na ČT sport

Česká televize nabídne divákům jeden z nejproslulejších antukových turnajů světa French Open. Přímé přenosy ze 114. ročníku grandslamového turnaje v Paříži přinese ČT sport i web České televize od neděle 24. května až do 7. června.

„French Open patří mezi čtyři neprestižnější světové turnaje a pro tenisty, stejně jako fanoušky, představuje jednu z hlavních událostí sportovního roku. Česká televize nabídne celý program turnaje, tedy v součtu přes sto čtyřicet hodin vysílání, a přinese i souhrn těch nejzajímavějších okamžiků z jednotlivých dnů,“ avizuje výkonný ředitel ČT sport Jiří Ponikelský.

Celý turnaj mohou diváci sledovat každý den na programu ČT sport i na webových stránkách České televize. Zápasy budou komentovat Marek Svačina a David Kozohorský, souhrn každodenních událostí připraví Tomáš Budka a Petr Kubásek. Nejdůležitější momenty, výsledky a informace o průběhu grandslamového turnaje v Paříži nabídne ČT sport každý den po desáté hodině večer. „V dosahu televizních kamer bychom v prvním týdnu měli mít celkově sedm kurtů, diváci by tak měli vidět maximum utkání českých tenistů a tenistek,“ doplňuje Jiří Ponikelský.

Tiskové oddělení České televize