Publikace ke stažení

Tiskové zprávy — Televizní studio Brno — Česká televize

Televizní studio Brno

Televizní studio Brno

  • vysílá od října 2016 z moderního televizního komplexu v Brně-Líšni
  • svou tvorbou pomáhá zajišťovat 20% podíl regionální produkce ve vysílání ČT

31. 10. 2014

Dobré ráno z Brna má novou moderátorku

První společné vysílání čeká novou moderátorskou dvojici pořadu České televize Dobré ráno vysílané z brněnského studia. Poprvé se přihlásí v pondělí 3. listopadu 2014 v 5:59 na ČT2. Vedle Ondry Blaha, kterého už diváci dobře znají, se objeví Soňa Baranová.

Třiadvacetiletá studentka Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně není na televizní obrazovce úplným nováčkem. Od loňského roku moderuje magazín @online, který pro zpravodajský kanál ČT24 vyrábí redakce zpravodajství brněnského studia. Rodačka z Českého Těšína si v minulosti vyzkoušela i práci dramaturga a redaktora, působila v rádiu a PR agentuře.

Soňa Baranová přiznává, že nikdy nebyla ranní ptáče, takže i samotné brzké vstávání, které k Dobrému ránu neodmyslitelně patří, je pro ni obrovskou výzvou. „Na moderování se moc těším, zároveň si ale uvědomuji odpovědnost, kterou na sebe beru,“ říká Soňa a jedním dechem dodává: „Zkrátka do toho skočím po hlavě a budu se snažit dělat všechno pro to, abychom s Ondrou vytvořili příjemnou dvojici, se kterou diváci budou chtít začínat svůj den. Pomáhat nám v tom bude i skvělý tým profesionálů, kteří na pořadu pracují. A já doufám, že se brzy budu moci považovat za plnohodnotného člena téhle dobroranní rodiny!"

 „Soňa je mladá krev z brněnské žurnalistiky, která už ale posbírala rozhlasové i televizní moderátorské zkušenosti. Věřím, že spolu s Ondrou budou dobře fungující tandem Dobrého rána!,“ těší se na nové průvodce ranním pořadem ředitel Televizního studia Brno České televize Jan Souček.

Dobré ráno, tedy ranní dávku dobré nálady, informací, rozhovorů, písniček a tipů na celý den vysílá ČT2 každý všední den v čase 5:59 – 8:30. V lichých kalendářních týdnech pořad připravuje brněnské, v sudých pak ostravské televizní studio.

Hana Orošová, tisková mluvčí TS Brno

Přílohy

Soňa Baranová a Ondra Blaho, nová moderátorská dvojice Dobrého rána (4227 kB)

7. 9. 2018Ahoj, republiko!
15. 6. 2018Honza Cina s Aničkou Duchaňovou kočují na Déčku za pohádkou
7. 6. 2018Česká televize se vydává Krajinou vína
6. 6. 2018Český Detroit, ocelové srdce, černé město na východě. Tváře Ostravy v novém dokumentu České televize
25. 5. 2018Dokument Sólo pro jednu ruku získal ocenění Prix CIRCOM
24. 5. 2018Ve Zlíně padne v úterý první klapka nové kriminálky pro děti
23. 5. 2018Chtěl osvobodit Jana Husa. Ondřej Vetchý jako filozof Jeroným Pražský
17. 5. 2018Lezec Adam Ondra překonává světové rekordy přímo před kamerami České televize. Natáčí se nový cestopis
11. 5. 2018Youtuber, raperka i politik v indické továrně na boty. Zlatá mládež vystoupí z komfortní zóny a za hranice Česka.
17. 4. 2018S Lucií Výbornou do tůní, jezer a řek v novém přírodovědném cyklu Magické hlubiny

« | | 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 | | » (40)