Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v alpském lyžování

Olympijský turnaj v Pchjongčchangu bude řídit i pět českých rozhodčích

Na olympijských hrách se představí pět českých hokejových rozhodčích. Mezi 28 arbitrů, kteří budou řídit zápasy mužského turnaje v Pchjongčchangu, se dostali Jan Hribik s Antonínem Jeřábkem jako hlavní a Vít Lederer s Miroslavem Lhotským jako čároví. Pro ženský turnaj byla nominována čárová rozhodčí Zuzana Svobodová.

Jeřábek a Svobodová budou mít šanci navázat na vystoupení z olympiády v Soči. Hribika, Lederera a Lhotského čeká pod pěti kruhy premiéra. V mužském turnaji budou mít čeští rozhodčí společně s Finy, Rusy a Švýcary nejpočetnější zastoupení.

Nominace rozhodčích na mužský olympijský turnaj:

Hlavní: Jan Hribik, Antonín Jeřábek, Aleksi Rantala, Anssi Salonen (oba Finsko), Oliver Gouin, Brett Iverson (oba Kanada), Roman Gofman, Konstantin Olenin (oba Rusko), Daniel Stricker, Tobias Wehrli (oba Švýcarsko), Mark Lemelin (Rakousko), Jozef Kubuš (SR), Linus Öhlund (Švédsko), Timothy Mayer (USA).

Čároví: Vít Lederer, Miroslav Lhotský, Hannu Sormunen, Sakari Suominen (oba Finsko), Gleb Lazarev, Alexandr Otmachov (oba Rusko), Nicolas Fluri, Roman Kaderli (oba Švýcarsko), Jimmy Dahmén, Henrik Pihlblad (oba Švédsko), Fraser McIntyre, Judson Ritter (oba USA), Nathan Vanoosten (Kanada), Lukas Kohlmüller (Německo).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články