Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Křížová je s výsledky v Soči spokojená a chce lyžovat i na příštích Hrách

Soči - Lyžařka Klára Křížová je se 17. místem ze superobřího slalomu velmi spokojená. "Kdyby mi někdo před olympijskými hrami řekl, že mé nejlepší umístění na olympiádě bude v super-G, asi bych tomu úplně nevěřila. Tipovala bych to spíš na sjezd," řekla Křížová.

Ve sjezdu chtěla být do 15. místa se ztrátou na vítězku menší než dvě vteřiny. Za vítěznou Tinou Mazeovou nakonec zaostala o pouhou sekundu a devadesát setin, ale stačilo to až na jednadvacáté místo. "Umístění mě lehce mrzelo, ale to nevadí," komentovala svůj výsledek česká reprezentantka. 

Křížová chce v Soči startovat ještě v úterý 18. února v obřím slalomu. "Cítím se trochu unavená, ale mám dva dny na to, abych se mohla na obří slalom připravit, udělám pro to maximum," říká odhodlaně. Uvědomuje si ale, že ji čeká po příletu z olympiády ještě další závod světového poháru, proto účast v obřím slalomu ještě definitivně nepotvrdila. 

"Pokud mi to finance, prostředky a zdraví dovolí, ráda bych ještě zvládla jeden olympijský cyklus," dodala 24letá lyžařka, která už startovala na Hrách ve Vancouveru.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články