Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Žijte s námi olympiádou

Olympiádou žijeme nejen přímo v Soči a v Olympijském parku na Letné, ale i na sociálních sítích. Připravili jsme pro vás na dobu olympiády hned několik možností, jak se s námi můžete pomocí svých počítačů, chytrých telefonů nebo tabletů zapojit přímo do vysílání a podpořit české sportovce.

VÝZVA: Nasaďte čepice
zdroj: ČT sport

Podpořte český tým 

Na facebookovém profilu ČT sport jsme ve spolupráci s AlpinePro připravili aplikaci Podpoř český tým. Jejím prostřednictvím hledáme všechny fanoušky českého olympijského týmu. Stačí si na profilovou fotografii nasadit helmu našeho národního týmu nebo beranici a změnit si úvodní fotku podle toho, která vás a vaše olympijské motto nejvíc vystihuje.

Twitter: Sledujte s námi aktuální dění ze Soči

Twitter umožnuje svým uživatelům odkudkoli na světě posílat a číst tweety – příspěvky a zprávy zaslané jinými uživateli. Jediným omezením je 140 znaků, do kterých musíte svůj vzkaz vepsat. Stačí se jen zaregistrovat do služby na adrese www.twitter.com.

Za redakci ČT sport "twítuje" kromě Roberta Záruby (@robertzaruba) i řada sportovních redaktorů, kteří jsou přímo v dění zimní olympiády, nebo na Kavčích horách. Všechny jejich profily, které si můžete přidat do sledujících, naleznete na stránce Žijeme olympiádou.

Poznávací znamení: hashtagy #ZOH2014, #letna a #letna2014

Aby se váš vzkaz v záplavě zpráv neztratil, používejte tzv. hashtagy. Jsou to klíčová slova, která se s přidáním znaku "#" změní na odkazy, jež vás dovedou k dalším takto označeným zprávám, např. #hokej.

LED obrazovky na Letné
zdroj: ČT sport autor: Marek Šoth

Spolu s Českým olympijským výborem používáme během olympiády v Soči obecný hashtag #ZOH2014 a dale #letna a #letna2014. Pokud tímto způsobem označíte své "twíty", zobrazí se na LED obrazovkách v olympijském parku na Letné a v přestávkách přímo na televizních obrazovkách.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články