Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Mansourová s Češkou se s přehledem dostali do finále

Bratislava – Pár Cortney Mansourová, Michal Češka dostal za svou jízdu 54,97 bodů a ze čtrnácté příčky postoupil mezi dvacet nejlepších do finále. Nejlepší jízdu předvedla italská dvojice Anna Cappelliniová a Luca Lanotte. Obhájci stříbra z loňského šampionátu o 1,57 bodu porazili Gabriellu Papadakisovou a Guillauma Cizerona z Francie.

Cortney Mansourová a Michal Češka
zdroj: ČTK/AP autor: Petr David Josek

Mansourová s Češkou si na Slovensku vytvořili ziskem 54,97 bodu nové maximum a s jízdou byli spokojení. "Vždy je dobré, když si zajedete své maximum. Podíváme se na to a pokusíme se to ještě zlepšit na mistrovství světa. To je náš hlavní cíl pro sezonu," řekla Mansourová.

Kanadská rodačka tancuje s Češkou třetí sezonu a jejich cílem je kvalifikovat se na příští olympiádu. "Jsme velmi spokojeni s programem, zajeli jsme to čistě po velkých změnách. Pořád jsme v progresu," uvedl Češka.

Mistrovství Evropy v krasobruslení v Bratislavě:

Taneční páry - krátký tanec: 1. Cappelliniová, Lanotte (It.) 72,31, 2. Papadakisová, Cizeron (Fr.) 70,74, 3. Bobrovová, Solovjev 68,71, 4. Sinicinová, Kacalapov 68,33, 5. Stěpanovová, Bukin (všichni Rus.) 66,65, 6. Guignardová, Fabbri (It.) 64,87, ...14. Mansourová, Češka 54,97.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články