Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Česko - Švýcarsko

Po nepovedeném startu nastala pohoda u focení i dřina na střelnici

Českým biatlonistům start do nové sezony Světového poháru nevyšel podle představ. V závodě dvojic i ve smíšené štafetě se jim nedařilo především střelecky. Právě střelbu ve švédském Östersundu Češi pilovali i v pondělí.

Focení českých biatlonistů
zdroj: ČT sport

Česká reprezentace měla bohatý pondělní program. Nejprve trénovali muži, pak ženy a mezitím došlo také na týmové focení. To má vždycky moc rozehnat nejchmurnější nálady, stejně tak jak to umí správní parťáci z týmu.

Veronika Vítková využila na svém úseku všechny náhradní náboje a musela na trestné kolo. Není divu, že právě ona byla středem pozornosti. "Už včera jsme Verču trochu rozebrali. Každý z nás jí řekl, ať si to nebere, protože teď už to půjde ráz na ráz," podotkl finišman smíšené štafety Michal Krčmář.

Došlo ale také na tvrdou dřinu na střelnici, která včera český tým trápila především svým velmi ostrým umělým osvětlením.

"Jsou to věci, na které si trochu zvykáte, i když jsme byli na přípravě ve Finsku, kde je šero také a tma docela brzy. Nasvícení je ale oproti takovýmto stadionům rozdílné," upozornil šéftrenér Ondřej Rybář.

V úterý je další volný den, ve středu se pak jede vytrvalostní závod žen. Přímý přenos odvysílá od 16:45 ČT sport a web ctsport.cz.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články