Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Bauerovo zdraví se před Libercem zlepšuje, trénuje již bez omezení

Harrachov – Ač ještě doznívají problémy s průduškami, které letos vážně trápí běžce na lyžích Lukáše Bauera, pustil se naplno do přípravy na mistrovství světa, které začne příští týden v Liberci. Pátým dnem trénuje bez omezení. Největší česká naděje pro blížící se šampionát se připravuje s dalšími rekonvalescenty Martinem Jakšem a Milanem Šperlem v Harrachově a vynechá víkendový závod Světového poháru ve Valdidentru.

Lukáš Bauer
zdroj: ČT24 autor: ČT24

Lukáš Bauer se dnes vydal do horského terénu, po kterém běhal závodním tempem. "Já jsem nebyl úplně nadšený, ale kouč ano," řekl Bauer. Vadily mu zejména podmínky na nových deseti centimetrech sněhu. "Stopa byla vachrlatá a každou chvilku to uklouzlo. Ale prý mi to odjíždělo velmi dobře," shrnul běžec.

Minusem v jeho přípravě může být skutečnost, že před MS již neabsolvuje žádný závod. Na víkendovou část Světového poháru se nevydá. "Trochu mě mrzí, že v Itálii nebudu, ale kvůli zdravotním problémům se příprava musela upravit a směrem k mistrovství světa to není problém," ujišťoval Bauer.

Problémy s průduškami trápí Lukáše Bauera přibližně od prosincové Tour de Ski. Týden se musel léčit antibiotiky, nemoc poznamenala také jeho výsledky v závodech.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články