Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Záhrobská skončila v superkombinaci ve Svatém Mořici šestá

Svatý Mořic (Švýcarsko) - Česká lyžařka Šárka Záhrobská obsadila šesté místo v dnešní superkombinaci Světového poháru ve Svatém Mořici. Slalomová specialistka byla třiadvacátá po superobřím slalomu, díky kvalitní jízdě ve druhé části soutěže si téměř vyrovnala dosavadní maximum v superkombinaci. V sezoně 2006/07 dojela dvakrát pátá.

Šárka Záhrobská
zdroj: Internet

Vítězkou úvodní superkombinace letošní sezony se stala suverénně Švédka Anja Pärsonová, která vedla už po prvním kole. I přes nevýhodnou startovní pozici předvedla na rozježděné trati druhý nejlepší slalom a před druhou Nicole Hospovou z Rakouska měla v součtu více než sekundový náskok. Třetí skončila Fabienne Suterová ze Švýcarska.

Pärsonová si připsala první triumf v letošní sezoně a celkově devětatřicátý v kariéře. Díky tomu se posunula už na páté místo průběžné klasifikace. V čele je stále Američanka Lindsey Vonnová, která dnes nedokončila slalom.

Do závodu nastoupila i Lucie Hrstková, které patřilo po super-G 44. místo. Naděje na bodované umístění ale zhasly mezi slalomovými brankami.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články