Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Archiv D: 5x trenér

Biatlonisté skončili ve štafetě šestí, vyhráli Norové

Anterselva - Šesté skončilo české biatlonové kvarteto Michal Krčmář, Michal Šlesingr, Jaroslav Soukup a Ondřej Moravec ve štafetě v italské Anterselvě a zopakovalo tak umístění z minulého týdne z německého Ruhpoldingu. Podruhé za sebou vyhráli závod světového poháru Norové, na druhém místě dojeli Němci a třetí byla Francie.

Čeští biatlonisté ve štafetě
zdroj: Český biatlon autor: Petr Slavík

Start štafety žen je naplánován na 15:00 a Češky mohou po triumfech v Oberhofu a Ruhpoldingu oslavit třetí výhru za sebou. Poběží v tradičním složení Eva Puskarčíková, Gabriela Soukalová, Jitka Landová a finišmanka Veronika Vítková.

Mužský závod rozjel solidně Krčmář a Šlesingr přiblížil tým k bojům o stupně vítězů. Soukup na třetím úseku po čisté položce vleže jel skoro jedno kolo třetí, ale vstoje dvakrát opravoval a klesl na šesté místo. Dobíjet musel i finišman Moravec a do cíle dovezl štafetu šestou s odstupem skoro minuty a čtvrt za vítěznými Nory.

Je nám líto, video expirovalo.
Biatlonisté brali ve štafetách v Anterselvě šesté místo

SP v biatlonu v Anterselvě (Itálie):

Muži - štafeta 4x7,5 km: 1. Norsko (Björndalen, T. Bö, J. Bö, Svendsen) 1:15:36,7 (0 trest. okruhů+5 dobíjení), 2. Německo (Lesser, Böhm, Peiffer, Schempp) -16,4 (0+7), 3. Francie (S. Fourcade, Maillet, Desthieux, Beatrix) -42,0 (0+5), 4. Rakousko -49,8 (0+7), 5. Rusko -58,5 (0+6), 6. ČR (Krčmář, Šlesingr, Soukup, Moravec) -1:13,1 (0+8).

Průběžné pořadí SP (po 4 ze 6 závodů): 1. Norsko 222 b., 2. Rusko 208, 3. Francie 193, ...11. Česko 112.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články