Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Skikrosař Kraus vypadl ve Francii již v kvalifikaci, nepostoupili i další favorité

Val Thorens (Francie) – Bez Tomáše Krause a dalších velkých favoritů se pojede závod světového poháru ve Val Thorens. Český skikrosař společně s dalšími jezdci z první desítky vypadl již v kvalifikaci, když doplatil na hustou mlhu, která se později rozplynula. Kraus skončil až na 68. místě. Do vyřazovacích jízd prošly dvě české lyžařky Nikol Kučerová a Andrea Zemanová. Přímý přenos nedělního závodu můžete od 10:50 sledovat exkluzivně na našem webu.

"Jel jsem v mlze a těsně za mnou se vyjasnilo. Trať byla docela těžká, takže zezadu jezdili jeden rychlý čas za druhým. Někdy se to tak sejde," řekl Kraus.

Podobně špatně jako Kraus dopadli v kvalifikaci všichni startující s jedničkou až desítkou a nikdo z nich se mezi dvaatřicítku postupujících nevešel. Nepostoupili například vítěz letošního prvního závodu SP v Nakisce Francouz Jonas Devouassoux, bývalý mistr světa Kanaďan Christopher Delbosco či Slovinec Filip Flisar.

Kučerová postoupila z kvalifikace dvacátým časem. Zemanová, která absolvuje svoji první sezonu ve skikrosovém SP, prošla do závodu jako poslední dvaatřicátá.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články