Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Skikrosař Kraus pošilhává po Soči. Rozhodne se za rok

Praha - Pro Tomáše Krause skončila o víkendu v norském Vossu další sezona závodů světového poháru ve skikrosu. Letos to nebyl příliš vydařený rok. Na začátku vybojoval Tomáš Kraus jedno čtvrté místo, pak většinou vypadával už v rozjížďkách. Sedmatřicetiletého závodníka čeká ještě o víkendu mistrovství republiky, ale už nyní bilancuje a spřádá plány na další roky.

"Přišlo docela dost mladých kluků, kteří neměli moc zkušeností, a potom sestřelovali lidi, jako jsem byl já nebo některý jiný ještě zkušenější, ale během roku se to ustálilo," říká Kraus.

Kdyby se v posledních šesti závodech světového poháru dvojnásobný mistr světa neprosadil do finále a ve dvou závodech nezískal třetí místo, asi by o pokračování v kariéře hodně přemýšlel. "Po začátku sezony už to vypadalo že patřím do starýho železa, ale konec takový nebyl. Viděl jsem respekt od soupeřů a těším se na příští sezonu," říká Kraus.

Je nám líto, video expirovalo.
Reakce Tomáše Krause

Následující rok ve světovém poháru by měl být pro nejstaršího závodníka série určující pro účast na olympijských hrách v Soči v roce 2014. "Rozhodně po příští sezóně se rozhodnu. A když se rozhodnu, tak by to bylo až do olympiády," dodává Kraus.

Zdroj
ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články