Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Sprinterský den zavede peloton do Bretaně

Livarot (Francie) - Dosavadní etapy pokaždé přinesly nervózní momenty, ta dnešní ale slibuje závodníky tolik očekávaný oddech a klid. 190 km dlouhá etapu do Fougeres zavede závodníky z Normandie do Bretaně, v cíli by se měli znovu prát sprinteři. Velkou silou bude v závěru letos velmi úspěšný André Greipel. Přímý přenos sledujte od 14:10 na ČT sport a našem webu.

Profil 7. etapy Tour 2015
zdroj: cyclingstage.com

Sprinterských etap není na programu závodu tolik, ale tahle by se dala nazvat ideální pro hromadný finiš. Na trase není takřka žádné převýšení, závěr taktéž není do kopce a síla sprinterských týmů by měla zaručit, že žádnou šanci dnes nebudou mít uprchlíci. Peloton se podívá z Normandie, kde včera jel okolo mořského pobřeží, do Bretaně.

Favoritů je znovu vícero, ale jedno jméno vyčnívá - André Greipel. Německý sprinter je zde zatím ve skvělé formě. Okruh ostatních jmen zahrnuje Marka Cavendishe, Alexandera Kristoffa, Briana Coquarda či Petera Sagana. Nedá se předpokládat, že by šanci měl jiný typ jezdců než jsou právě sprinteři. 

*** André Greipel
**  Mark Cavendish, Peter Sagan
*   Brian Coquard, John Degenkolb, Alexander Kristoff, Arnaud Démare

Je nám líto, video expirovalo.
Představení 7. etapy Tour de France 2015
Zdroj
ČT sport, cyclingnews.com

Hlavní zprávy

Nejčtenější články