Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Do French Open vstupuje Berdych a trojice českých tenistek, první se představí Strýcová

Paříž - Ve třetím hracím dnu grandslamového French Open se na pařížských kurtech Rolanda Garrose objeví z českých tenistů Tomáš Berdych, Barbora Strýcová, Markéta Vondroušová a Kristýna Plíšková. Jako první by se měla představit Strýcová, která se střetne s Američankou Riskeovou. Start utkání je naplánován na 13:00, přímé přenosy zápasů s českými zástupci sledujte na programu ČT sport a na webu ctsport.cz.

Tomáš Berdych
zdroj: Reuters autor: Geoff Burke

Loňský čtvrtfinalista Berdych přijel do Paříže povzbuzený finálovou účastí v Lyonu. Jeho soupeřem bude Jan-Lennard Struff (47. v pořadí ATP), s kterým se dosud neutkal. Němec vyhrál ze čtrnácti zápasů na grandslamech jen tři duely. Zápas by měl startovat okolo 15. hodiny.

Úspěšná kvalifikantka Vondroušová si odbude po 15. hodině grandslamovou premiéru proti domácí Amandine Hesseové (215. WTA), která dostala divokou kartu. Turnajová dvacítka Strýcová se střetne s Alison Riskeovou z USA ve druhém utkání na dvorci číslo 14. Na stejném kurtu se jako poslední představí okolo 17. hodiny Kristýna Plíšková s další držitelkou divoké karty Chloe Paquetovou.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články