Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Berdych vstoupí na pařížskou antuku zápasem proti Kanaďanovi Pospisilovi

Paříž - Pětice českých tenistů se představí v programu třetího dne grandslamového Roland Garros. Sedmý nasazený Tomáš Berdych se v úterý v úvodním utkání na dvorci číslo jedna utká s Vaskem Pospisilem z Kanady. Přímý přenos utkání sledujte od 11:00 na ČT sport i na našem webu.

Tomáš Berdych
zdroj: Reuters autor: SUSANA VERA

Přeložené zápasy 1. kola budou v úterý hrát také Denisa Allertová s Japonkou Kurumi Naraovou a úspěšná kvalifikantka Kateřina Siniaková s turnajovou dvanáctkou Carlou Suárezovou ze Španělska. Kristýna Plíšková se utká s Brazilkou Telianou Pereirovou a Jiří Veselý bude o postup bojovat s Rajeevem Ramem z USA.

Úterní program tenisového grandslamového French Open (začátky v 11:00):

Kurt Philippa Chatriera: Kerber (3-Něm.) - Bertensová (Niz.), Djokovič (1-Srb.) - Lu Yen-Hsun (Tchaj-wan), Struff (Něm.) - Tsonga (6-Fr.), S. Williamsová (1-USA) - Rybáriková (SR).

Kurt Suzanne Lenglenové: Schiavoneová (It.) - Mladenovicová (26-Fr.), Nadal (4-Šp.) - Groth (Austr.), Dodinová (Fr.) - Ivanovičová (14-Srb.), Ferrer (11-Šp.) - Donskoj (Rus).

Kurt č. 1: Pospisil (Kan.) - Berdych (7-ČR), V. Williamsová (9-USA) - Kontaveitová (Est.), Knappová (It.) - Azarenková (5-Běl.), Goffin (12-Belg.) - Barrere (Fr.)

Kurt č. 6 (1. zápas): Suárezová (12-Šp.) - Siniaková (ČR)

Kurt č. 10 (3. zápas): Ram (USA) - Veselý (ČR)

Kurt č. 13 (3. zápas): Naraová (Jap.) - Allertová (ČR).

Kurt č. 18 (4. zápas): Kristýna Plíšková - Pereirová (Braz.).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články