Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Do French Open vstupuje osm Čechů. Štěpánek si zahraje s Murraym

Paříž ‒ Osm českých tenistů se představí v prvním kole French Open. Program na hlavním dvorci Philippa Chatriera zahájí Lukáš Rosol, který nastoupí proti obhájci titulu a nasazené trojce Švýcarovi Stanu Wawrinkovi. Na centrkurtu si zahraje i Radek Štěpánek, jenž po postupu z kvalifikace narazí na druhého nasazeného Brita Andyho Murrayho. Přímé přenosy duelů českých tenistů sledujte od 11:00 na ČT sport a našem webu.

Radek Štěpánek
zdroj: AP autor: Michel Spingler

Úvodní duel čeká také nasazenou sedmnáctku Karolínu Plíškovou, která se utká s Američankou Shelby Rogersovou. První start na grandslamu v kariéře si v odloženém zápase s dalším debutantem Španělem Robertem Carballésem připíše Adam Pavlásek, jenž sice neuspěl v kvalifikaci, ale do hlavní soutěže se dostal jako "lucky loser".

Z tenistek se představí ještě Kateřina Siniaková proti Španělce Carle Suárezové, Denisa Allertová proti Japonce Kurumi Naraové a ve vzájemném souboji fedcupové kolegyně Barbora Strýcová s Lucií Hradeckou.

Program French Open – zvýrazněné duely na ČT sport (časy jsou orientační):

Kurt Philippa Chatriera: 11:10 Wawrinka (3-Švýc.) - Rosol, Nišikori (5-Jap.) - Bolelli (It.), Radwaňská (2-Pol.) - Jovanovská (Srb.), 15:40 Murray (2-Brit.) - Štěpánek, Cornetová (Fr.) - Flipkensová (Belg.).

Kurt Suzanne Lenglenové: Muguruzaová (4-Šp.) - Schmiedlová (SR), Simon (16-Fr.) - Dutra Silva (Braz.), Gasquet (9-Fr.) - Bellucci (Braz.), Ivanovičová (14-Srb.) - Dodinová (Fr.).

Kurt č. 1: Chardy (30-Fr.) - Mayer (Arg.), Kuzněcovová (13-Rus.) - Švedovová (Kaz.), Garciaová (Fr.) - Curenková (Ukr.), Pouille (29-Fr.) - Benneteau (Fr.), Svitolinová (18-Ukr.) - Cirsteaová (Rum.).

Kurt č. 2 (5. zápas): 17:40 Suárezová (12-Šp.) - Siniaková.

Kurt č. 5 (1. zápas): Carballés (Šp.) - Pavlásek).

Kurt č. 6 (2. zápas): 13:40 Karolína Plíšková (17) - Rogersová (USA).

Kurt č. 15 (4. zápas): Naraová (Jap.) - Allertová.

Kurt č. 16 (1. zápas): Strýcová (30) - Hradecká.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články