Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v půlmaratonu

České tenistky potřebují proti Španělkám dohnat ztrátu

Sevilla - Nabitý program dnes čeká české tenistky v prvním kole Fed Cupu v Seville. V sobotu stihly kvůli dešti sehrát se Španělkami jen jednu dvouhru, po níž prohrávají 0:1, další zápas musel být přeložen na dnešek. Předpověď ale není příznivá, mělo by dál panovat chladné a deštivé počasí. Přímý přenos by měl začít v 10:00 na ČT2 a na našem webu.

Barbora Záhlavová-Strýcová
zdroj: AP autor: Aaron Favila

Pro domácí tým získala první bod Carla Suárezová, která porazila Barboru Záhlavovou-Strýcovou 6:1 a 6:4. Od 10:00 by měly na venkovním antukovém kurtu nastoupit k odloženému duelu Klára Zakopalová a Maria-Teresa Torrová. Pokud to počasí dovolí, měl by pak následovat původní nedělní program v podobě druhých dvouher a čtyřhry.

"Podmínky byly hrozný," řekla Záhlavová-Strýcová po včerejším utkání. "Bylo to nejtěžší, co mohlo být, ale pro Carlu to bylo stejné. Takže si na to nemůžu moc stěžovat. Navíc jsem hrála se soupeřkou na jejím oblíbeném povrchu. Celkově s tím zápasem nemůžu být spokojená, když jsem prohrála," uvedla 69. hráčka světa, která se vrátila do fedcupového týmu po dvou letech jako náhradnice za Petru Kvitovou.

Je nám líto, video expirovalo.
Záhlavová-Strýcová podlehla Suárezové 0:2 na sety
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články