Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Silný déšť narušil program Prague Open

Praha - Kvůli špatnému počasí se nedohrál ani jediný zápas dnešního programu na tenisovém turnaji žen ECM Prague Open. Semifinále dvouher mělo na Štvanici začít od 12:00, ale kvůli vytrvalému dešti stihly Iveta Benešová a Sybille Bammerová z Rakouska odehrát jen tři gamy. Benešová prohrává 0:3 a zápas se bude dohrávat v neděli od 10:00. Zároveň začne i druhé semifinále, v němž jsou kvalifikantka Timea Bacsinszká ze Švýcarska a nejvýše nasazená tenistka Francesca Schiavoneová z Itálie. Hned po exhibici mužů se uskuteční finále dvouhry, které je pevně stanoveno na 15:00, pokud to počasí dovolí.

"Bohužel celý den prší a je to beznadějná situace. Předpověď až do večera je stejná a kurty jsou v takovém stavu, že by se nemohlo hrát," řekl ředitel turnaje Vladislav Šavrda. Předpověď na neděli je o něco lepší, ale stále hrozí přeháňky. V případě špatného počasí by se mohl turnaj dohrávat i v pondělí.

Benešová by se na kurtu měla objevit dvakrát. Vedle semifinále dvouhry ji čeká i finále čtyřhry s Barborou Záhlavovou-Strýcovou proti sestrám Aljoně a Kateryně Bondarenkovým z Ukrajiny.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články