Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
WA Race Walking Tour Gold - Poděbrady

V semifinále Fed Cupu nastoupí Češky v osvědčené sestavě

Praha - V semifinále tenisového Fed Cupu proti USA nastoupí Iveta Benešová, Petra Kvitová, Lucie Šafářová a Květa Peschkeová. Kapitán Petr Pála tak podle očekávání vsadil na stejné kvarteto, které zvládlo čtvrtfinále proti Španělsku. Zápas se uskuteční 25. a 26. dubna v brněnské hale Rondo. Vstupenky do brněnské haly Rondo, kde bude tenisová kapacita 4250 míst, jsou vyprodány.

"Nominoval jsem nejlepší a nejsilnější možný tým," komentoval Pála nominaci v oficiální zprávě. "Všechny hráčky jsem osobně sledoval a proti Americe nastoupíme v osvědčené a úspěšné sestavě. Všichni už se do Brna těšíme a uděláme vše pro postup do finále," dodal.

Nominaci amerických tenistek by měla kapitánka Mary Joe Fernandezová oznámit dnes odpoledne. Očekává se, že se v ní neobjeví Serena Williamsová ani její sestra Venus. "Jejich sestavu neřeším, už proto, že dvě jména je možné změnit i v den losu," řekl Pála.

Utkání začne v sobotu 25. dubna a hrát se bude od 13:30, v neděli od 12:00. České tenistky přijedou do Brna v neděli 19. dubna, kdy je čeká první seznamovací trénink. Ve čtvrtek je na programu slavnostní večeře a v pátek od 14:30 los na brněnské radnici.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články