Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Půjdu do toho naplno, říká Štěpánek před utkáním se Samprasem

Praha - Českému tenistovi Radku Štěpánkovi se dnes splní jeho dávný sen, zahraje si totiž v exhibičním utkání proti jednomu z nejlepších tenistů historie Petu Samprasovi. Na turnajích se sice potkávali, na kurtu proti sobě však nikdy nehráli. Štěpánek avizoval, že se sice jedná o utkání pro diváky, ani jeden ale nebude chtít prohrát.

zdroj: ČT4

O tom, že Sampras je stále ve formě, hovoří fakt, že loni v exhibici porazil i Rogera Federrera. Před dvěma dny porazil v Bratislavě velmi úspěšného slovenského tenistu Dominika Hrbatého. "Určitě je ve vynikající formě a já čekám velice kvalitní utkání," řekl Štěpánek České televizi.

Český tenista chce ale také hodně bavit diváky, všeobecně je znám jako velký showman, očekává se, že si nějakou specialitu připravil i pro toto utkání. "Doufám, že z toho budou mít lidé skvělý tenisový zážitek a odejdou s úsměvem na rtech," dodává Štěpánek, co má připraveno, však prozradit nechce.

Sampras je pro něj nejlepším tenistou všech dob i velkým vzorem: "Je to pro mě splnění tenisového snu, vždy jsem ho obdivoval."

Hlavní zprávy

Nejčtenější články