Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

"Team Bucie" proti sobě. Šafářovou čeká v Charlestonu po postupu parťačka z deblu

Charleston (USA) – Jindy spolu bok po boku bojují s elitními páry ve čtyřhře, tentokrát se ale postaví proti sobě. Lucie Šafářová narazí na turnaji v Charlestonu ve druhém kole na deblovou spoluhráčku Bethanii Mattekovou-Sandsovou. Česká tenistka si zajistila vzájemný duel s Američankou po bezmála tříhodinové bitvě s její krajankou Varvarou Lepchenkovou, který ovládla 7:5, 6:7, 6:3.

Lucie Šafářová
zdroj: ČTK/AP/ autor: Michael Pronzato

Třicetiletá Šafářová, jež si v roce 2012 v Charlestonu zahrála finále dvouhry a letos plní roli nasazené patnáctky, porazila Lepchenkovou i popáté v kariéře, ale na kurtu strávily dvě hodiny a 53 minut.

"Po téměř třech hodinách jsem úspěšně vstoupila do mé oblíbené antukové sezony. Škoda, že zítra jde proti sobě "Team Bucie". Raději mám Betku na své půlce kurtu! To je tenis," napsala česká tenistka na sociálních sítích.

S Mattekovou-Sandsovou pak v Charlestonu společně zahájí i soutěž ve čtyřhře, v níž jsou nejvýše nasazeným párem. Vzájemnou singlovou bilanci s americkou parťačkou, s níž získala čtyři deblové tituly na grandslamech, má Šafářová příznivou 3:1.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články