Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Hlaváčková s Hradeckou vyhrály turnaj v Moskvě, Kuzněcovová je blízko Turnaji mistryň

Moskva – Druhý letošní společný titul vybojovaly Andrea Hlaváčková s Lucií Hradeckou na halovém turnaji v Moskvě. Stříbrné olympijské medailistky z Londýna ve finále porazily za hodinu a čtvrt australsko-ruský pár Darja Gavrilovová, Darja Kasatkinová 4:6, 6:0, 10:7.

Sport
zdroj: ČT4

Česká dvojice, nasazená jako číslo dvě, prohrávala v prvním setu 1:5. Pár přezdívaný H+H dokázal snížit na 4:5, úvodní sadu ale nakonec prohrál. Ve druhé ale nadělil soupeřkám "kanára" a v rozhodujícím super-tiebreaku za stavu 7:7 získaly poslední tři míče za sebou Hlaváčková s Hradeckou.

Kuzněcovová je ve finále, k Turnaji mistryň jí chybí jediná výhra

Zase o krok blíž Turnaji mistryň je světová devítka Světlana Kuzněcovová, která v semifinále vyřadila Ukrajinku Jelinu Svitolinovou ve třech setech 6:1, 6:7 a 6:4.

Turnajová jednička Kuzněcovová hladce vyhrála první sadu, ve druhé ale dvakrát přišla o podání. Přestože za stavu 3:5 a 4:5 dokázala odvrátit čtyři setboly nasazené čtyřky Svitolinové, set nakonec ztratila v tie-breaku.

Na začátku rozhodující sady se světové hráčce číslo devět podařil klíčový brejk. Hned vzápětí o něj Kuzněcovová málem přišla, nakonec ale vedení udržela až do konce a po více než dvou a půl hodinách proměnila první mečbol.

Ruská tenistka vyzve ve finále svou krajanku v australských barvách Darju Gavrilovovou, ta v druhém semifinále přehrála Němku Julii Görgesovou 7:5 a 6:1. V případě vítězství si Kuzněcovová zajistí účast v Singapuru.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články