Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Amstel Gold Race

Djokovič udělal v Indian Wells další krok k obhajobě, ve finále ho čeká Federer

Indian Wells (USA) – Finále turnaje v Indian Wells bude i letos s Novakem Djokovičem. Obhájce titulu a světový tenista číslo jedna o tom rozhodl v duelu s Andym Murraym, jehož porazil ve dvou setech 6:2, 6:3, skotského rivala zdolal pošesté za sebou a vylepšil vzájemné skóre na 17:8. Stejně jako loni se o celkové vítězství utká se Švýcarem Rogerem Federerem, který zdolal Milose Raonice z Kanady 7:5 a 6:4.

Slavící Novak Djokovič
zdroj: ČTK/AP autor: Mark J. Terrill

Djokovič porazil skotského rivala pošesté za sebou a vylepšil vzájemné skóre na 17:8. V první sadě třikrát sebral Murraymu servis, sám zaváhal jen za stavu 5:1. V druhém setu mu pak stačil brejk na 2:0.

Čtvrtý nasazený Murray ještě odvrátil tři mečboly, ale víc už zápas nezdramatizoval. Letos s Djokovičem prohrál podruhé, předtím to bylo ve finále Australian Open.

Federer po čtvrtfinálovém vítězství nad Tomášem Berdychem vyřadil ve dvou setech i Raonice, kterého porazil podeváté z deseti vzájemných utkání. Švýcarský tenista turnaj v minulosti čtyřikrát vyhrál, loni ve finále podlehl Djokovičovi 6:7 v třetí sadě. Djokovič se mu letos může čtvrtým triumfem vyrovnat.

Tenisový turnaj v Indian Wells (tvrdý povrch):

Muži (dotace 5,381.235 dolarů):

Dvouhra - semifinále: Djokovič (1-Srb.) - Murray (4-Brit.) 6:2, 6:3, (2-Švýc.) - Raonic (6-Kan.) 7:5, 6:4.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články