Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Tenistky čeká třetí kolo, nastoupí Kvitová i Záhlavová-Strýcová

Melbourne - V programu třetího kola Australian Open čekají zápasy Petru Kvitovou a Barboru Záhlavovou-Strýcovou. Kvitová se střetne v Areně Roda Lavera s americkou tenistkou Madison Keysovou, Záhlavová-Strýcová bude na kurtu hrát s Běloruskou Viktorií Azarenkovou.

Sport
zdroj: ČT4

Kvitová v předchozím kole turnaje vyřadila Němku Monu Barthelovou. K postupu si pomohla deseti esy a 30 vítěznými údery. "První kolo je vždycky složité, druhé už o něco lepší, ale pořád jsem byla hodně nervózní. Jsem tady ve třetím kole poprvé za tři roky. Jsem šťastná, že jsem to zvládla, zvláště druhý set byl hodně vyrovnaný," řekla Kvitová po utkání. Nyní jí ve třetím kole čeká Američanka Madison Keysová.

O první postup do osmifinále v Melbourne se bude snažit Barbora Záhlavová-Strýcová. Pětadvacátá nasazená si zahraje v Areně Margaret Courtové s dvojnásobnou vítězkou turnaje Viktorií Azarenkovou z Běloruska. Češka bude ve složité pozici - vždyť Azarenková v předchozím kole vyřadila Dánku Wozniackou.

Sobotní program (začátky v 1:00 SEČ):

Rod Laver Arena: Lepchenková (30-USA) - A. Radwaňská (6-Pol.), S. Williamsová (1-USA) - Svitolinová (25-Ukr.), Wawrinka (4-Švýc.) - Nieminen (Fin.), 9:00 Djokovič (1-Srb.) - Verdasco (31-Šp.), Kvitová (4) - Keysová (USA).

Margaret Court Arena: Giorgiová (It.) - V. Williamsová (18-USA), F. López (12-Šp.) - Janowicz (Pol.), Záhlavová-Strýcová (25) - Azarenková (Běl.), 9:00 Ferrer (9-Šp.) - Simon (18-Fr.).

Hisense Arena: Muguruzaová (24-Šp.) - Bacsinszká (Švýc.), Becker (Něm.) - Raonic (8-Kan.), Vandewegheová (USA) - Brengleová (USA), Johnson (USA) - Nišikori (5-Jap.).


Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články