Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Berdych se opět činil, Slammers vyhráli i podruhé

Singapur - Znovu za výrazného přispění Tomáše Berdycha si výběr Singapore Slammers připsal druhou výhru v exhibiční soutěži International Premier Tennis League. Slammers porazili celek UEA Royals 27:25 na gamy a Berdych získal potřebné body výhrami ve smíšené čtyřhře spolu se světovou jedničkou Serenou Williamsovou i ve dvouhře nad Marinem Čiličem. Tenisté se nyní přesunou do indického Dillí, kde se bude hrát 6. až 8. prosince, a série vyvrcholí v Dubaji od 11. do 13. prosince.

Nově složený pár Berdych, Williamsová porazil v mixu Nenada Zimonjiče a Kristinu Mladenovicovou 6:4. Ve dvouhře pak Berdych, i za pomoci rad někdejšího prvního hráče světa Andreho Agassiho, zvládl skvěle koncovku duelu s Čiličem. Za stavu 4:4 odvrátil dva brejkboly a vzápětí čistou hrou připravil soupeře o podání a vyhrál 6:4, čímž dal svému týmu náskok tří her.

V závěrečné čtyřhře sice Nick Kyrgios a Lleyton Hewitt prohráli se Zimonjičem a Čiličem 5:6, ale uhájili celkovou výhru Slammers.

Soutěž má za sebou dva turnaje a v čele jsou Micromax Indian Aces se čtyřmi výhrami a dvěma porážkami. Slammers jsou zatím poslední, čtvrtí, na kontě mají ze šesti zápasů dvě výhry.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články