Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Denver Pioneers - UMass Minutemens

Vaidišová přiživila spekulace o návratu, zveřejnila video z tréninku

Praha - Bývalá sedmá tenistka světa Nicole Vaidišová zveřejnila záběry z tréninku. Na sociálních sítích v krátkém videu jednou podává pod dohledem svého nevlastního otce Aleše Kodata, který byl i dříve jejím trenérem.

Nicole Vaidišová
zdroj: Wikipedia

"V posledních týdnech jsem konečně schopna podávat s menší bolestí než v posledních třech letech," napsala pětadvacetiletá Vaidišová u videa na Instagramu. "Dává mi to naději, když vidím pokrok po letech trápení s operacemi a rehabilitacemi. Je to sice jen jeden krok, ale konečně jsem o krok blíže," doplnila.

O návratu Vaidišové k tenisu se psalo v minulosti už několikrát. Poprvé předloni v lednu a naposledy letos v únoru, ale to šlo o podvod na Twitteru.

Před pěti měsíci ještě Vaidišová myšlenku o návratu zcela zavrhovala. "Už nemám ani raketu. A ani bych nepřemýšlela o tom, že půjdu na kurt, dokud se zcela neuzdravím," uvedla pro web tennis.com. Největší překážkou bylo bolavé rameno. Pak však někdejší světová sedmička podstoupila operaci a na sociální síti Instagram už v květnu uvedla: "Rameno ještě není úplně v pořádku, ale lepší se to."

Vaidišová vyletěla na tenisové nebe jako kometa. Pod vedením Kodata hrála semifinále French Open 2006 a Australian Open o rok později. V žebříčku se v sedmnácti letech vyšplhala do desítky a o rok později byla sedmá, ale po sérii neúspěchů v březnu 2010 bez vysvětlení přerušila kariéru.

Zdroj
ČTK, idnes.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články