Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Lyžování ČR 2024

Na Hradeckou a Hlaváčkovou čeká finále US Open

New York – Již druhé grandslamové finále v této sezóně mají před sebou české deblistky Lucie Hradecká s Andreou Hlaváčkovou. České tenistky dnes ve finále US Open narazí na italský pár Sara Erraniová, Roberta Vinciová, s kterými mají velmi pozitivní bilanci. V tomto roce je porazily hned dvakrát: na Wimbledonu, kde poté ve finále podlehly sestrám Williamsovým, a v Cincinnati, kde následně celý turnaj vyhrály.

"Myslím, že máme velkou šanci. Věříme si, v Cincinnati i ve Wimbledonu jsme proti nim hrály skvěle. Máme strategii, která na ně funguje, ale nic neprozradím," řekla Hlaváčková. "Tohle je letos poslední šance vyhrát grandslam a bude to těžké, protože nás čeká vynikající pár, který příliš nechybuje," doplnila Hlaváčková.

České deblistky, které na olympiádě v Londýně získaly stříbrnou medaili, postoupily do pátého finále po sobě a z posledních 25 zápasů mají bilanci 22 výher a jen tři prohry, z toho dvě se sestrami Williamsovými.

Třetí nasazený pár prozatím na posledním grand slamu sezóny neztratil ani set a v semifinále si poradil s šestnáctými nasazenými, Hsieh Su-Wei z Tchaj-wanu a Anabel Medinaová Garriguesová ze Španělska 7:6 a 6:4.

Hradecká s Hlaváčkovou již jedno grandslamové vítězství mají, když v roce 2011 vyhrály French Open.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články