Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Hokej na zemi

Williamsová nespí a dívá se na seriály, přesto ve Stanfordu hladce vítězí

Stanford - Wimbledonská šampionka Serena Williamsová sice na tenisovém turnaji ve Stanfordu stále bojuje s časovým posunem po příletu z Londýna, na jejích výsledcích to však znát není. Obhájkyně loňského titulu postoupila po vítězství 6:4 a 6:0 nad Chanelle Scheepersovou z JAR do semifinále.

 
Serena Williamsová
zdroj: AP autor: Kirsty Wigglesworth

Williamsová po sobotním zisku wimbledonského double dorazila do Severní Kalifornie v pondělí a stále se ještě nevyrovnala s jiným časem. V pátek vstávala v jednu hodinu po půlnoci a pět hodin sledovala poslední sezonu seriálu Zoufalé manželky.

"Myslela jsem, že usnu, ale nepovedlo se. Jako vždycky jsem brečela, miluju ten seriál. Byla jsem vzhůru, jako kdybych byla pořád v Evropě," dodala třicetiletá americká tenistka.

O postup do finále se Williamsová utká s Soranou Cirsteaovou, jež zdolala 6:7, 6:2 a 6:0 třetí nasazenou Slovenku Dominiku Cibulkovou. Dvaadvacetiletá Rumunka vyhrála i přes nepřízeň čárových rozhodčích - jen v prvním setu pomocí jestřábího oka zvrátila šest z devíti jejich rozhodnutí.

"Na konci setu jsem si brala challenge pořád, protože už jsem nikomu nevěřila. Bylo to jako ve skryté kameře, možná někdo chtěl vidět, jak budu reagovat, když tam bylo tolik chyb. Až jsem se musela smát," uvedla Cirsteaová, jež nastřílela 15 es.

"Sudí na umpiru nezměnila ani jedno rozhodnutí, takže kdybychom neměli jestřábí oko, už bych si balila kufry," dodala. V druhém semifinále se utká Belgičanka Yanina Wickmayerová s dvacetiletou Američankou Coco Vandewegheovou, jež si vůbec poprvé zahraje na WTA Tour mezi nejlepšími čtyřmi.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články