Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Erraniová vyhrála před Fed Cupem v ČR turnaj v Barceloně

Barcelona - Italská tenistka Sara Erraniová ovládla týden před semifinále Fed Cupu v Ostravě antukový turnaj v Barceloně. Ve finále dvouhry porazila 6:2, 6:2 Slovenku Dominiku Cibulkovou a potvrdila, že prožívá nejlepší období v kariéře, o něco později mohla slavit double po triumfu ve čtyřhře po boku Roberty Vinciové.

Sara Erraniová
zdroj: ISIFA

Čtvrtfinalistka Australian Open Erraniová dnes vyhrála desátý zápas na antuce za sebou poté, co v březnu v Acapulku získala svůj první letošní titul. Mezitím se jí nedařilo na amerických turnajích v Indian Wells a v Miami, kde neuspěla ani v jednom zápase. Stejně jako v USA se bude příští víkend v České republice hrát na tvrdém povrchu.

Čtyřiadvacetiletá Erraniová vyhrála čtvrtý turnaj WTA Tour v kariéře a postarala se o čtvrtý italský triumf v Barceloně za sebou. V předchozích třech letech zvítězily v katalánské metropoli dvakrát Roberta Vinciová a jednou Francesca Schiavoneová.

Těm se letos v Barceloně, kde se představil kompletní italský fedcupový tým, tolik nedařilo. Schiavoneová v roli nejvýše nasazené vypadla už v prvním kole, Flavia Pennettaová a Vinciová ji následovaly o kolo dál. 

Všechny čtyři si pak ještě zahrály finále čtyřhry a Erraniová s Vinciovou porazily reprezentační kolegyně 6:0 a 6:2.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články