Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Benešová se Záhlavovou vypadly v Indian Wells v semifinále

Indian Wells (USA) - České tenistky Iveta Benešová a Barbora Záhlavová-Strýcová si na turnaji v Indian Wells o titul ve čtyřhře nezahrají. V semifinále prohrály s domácí první nasazenou dvojicí Liezel Huberová, Lisa Raymondová 1:6 a 2:6.

V mužské dvouhře postoupil do semifinále trojnásobný šampion Roger Federer. Bývalý první tenista světa ve čtvrtfinále zvítězil nad Argentincem Juanem Martínem del Potrem 6:3, 6:2 a ani ve třetím letošním vzájemném souboji mu nedovolil uhrát ani set. V semifinále si Federer, který v Indian Wells slavil tituly v letech 2004 až 2006, zahraje buď se světovou dvojkou Rafaelem Nadalem ze Španělska, nebo Argentincem Davidem Nalbandianem.

Benešová se Záhlavovou-Strýcovou nezvládly po neúspěchu v Brisbane i druhé semifinále v sezoně. Loni spolu fedcupové reprezentantky získaly čtyři tituly, celkem společně triumfovaly na devíti turnajích.

Huberová s Raymondovou se v Indian Wells ve finále utkají s obhájkyněmi titulu Saniou Mirzaovou z Indie a Jelenou Vesninovou z Ruska.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články